Orfeó Valencià Infantil (OVI)

Al 2004 naix l’Orfeó Valencià Infantil (OVI) per iniciativa d’uns membres de l’Orfeó Valencià (abans anomenat Orfeó Navarro Reverter) especialistes en educació musical. Una iniciativa consolidada actualment degut a la participació al seu si de més d’un centenar de xiquets i xiquetes d’edats compreses entre 4 i 17 anys.

Al 2007 interpreta Carmina burana d’Orff, amb l’Orfeó Valencià i l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València (Cristóbal Soler i J. Ll. Valldecabres).

Al 2008, Carmen de Bizet, amb l’Orfeó Valencià i la Master’s Symphony Orchestra (Alexis Calvo).

Al 2009, a l’Auditori de Barcelona, Un concert desconcertant de Ros Marbà i Miquel Desclot, amb el Lluís Vidal Trio i la Jove Orquestra Nacional de Catalunya (Manel Valdivieso).

Des de 2010 ofereix El Retaulet (Fundació Bancaixa).

Al 2011 interpreta a Pärnu (Estònia) Water Music Songs (Basilio Astúlez).

Al 2012 presenta el seu primer llibre-CD Cantovicòrum Iubilo (Bromera) amb música de Josep Ll. Valldecabres i poemes de Marc Granell, Josep Ballester, Olga Xirinacs, etc., versions instrumentals de Jesús Debón i il·lustracions de Manuel Boix.

Al 2013, a Banyoles, participa a Corearte (David Azurza i Basilio Astúlez). A València en The Sacred Concert de Duke Ellington (Perico Sambeat).

Al 2014, a València, participa al concert Veus e Vents d’Estiu, juntament amb l’Orfeó Valencià i el quintet de metalls Spanish Brass Luur Metalls. A Bergen (Noruega) participa a Europa Cantat Junior i ofereix, entre d’altres, un concert a la Grieg Academy.

Al 2015 celebra el seu Xè Aniversari amb un concert al Palau de la Música de València i viatja a Alemanya per oferir una sèrie d’actuacions (Bonn, Colònia i Solingen), convidat per la “Chor Akademie Bergisch-Land” de Solingen (Rin del Nord-Westfàlia).

Ha realitzat diversos intercanvis i encontres corals (Penedés, Teruel, Segovia, Pamplona, Cuernavaca, Begues, etc.).

Segueix l’OVI al Facebook

Segueix l’OVI a YouTube