Orfeó Valencià Infantil (OVI)

ORFEÓ VALENCIÀ INFANTIL, OVI

En 2004 naix l’Orfeó Valencià Infantil (OVI) per iniciativa de membres de l’Orfeó Valencià (antic Navarro Reverter) especialistes en educació musical. 

Ha interpretat Carmina burana d’Orff; Carmen de Bizet; Un concert desconcertant de Marbà; The Sacred Concert d’Ellington, amb l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València (Cristòbal Soler), Master’s Symphony Orchestra (Alexis Calvo), Jove Orquestra Nacional de Catalunya & Lluís Vidal Trio (Manel Valdivieso) i Sedajazz Big Band (Perico Sambeat), respectivament. 

Sota la direcció de Basilio Astùlez, participa en el taller coral Water Music Songs a Parnü (Europa Cantat Junior 2011Estònia). En 2012 presenta el Llibre-CD Cantovicòrum Iubilo (Bromera) amb música de Josep Ll. Valldecabres, versions instrumentals de Jesús Debón, i il·lustrat per Manuel Boix, en la XLVII Fira del Llibre de València. 

Participa a Corearte 2013 (David Azurza i Basilio Astúlez). A Bergen (Noruega) actua a la Grieg Academy (Europa Cantat Junior 2014). En 2015 actua a Solingen i la catedral de Colònia (Alemanya), convidat pel Chor Akademie Bergisch-Land (Solingen). 

En 2016 participa en el Festival Internacional de la Toscana; al taller de Corearte a Barcelona (amb Sanna Valvanne i Oriol Castanyer) i també, en el Palau de la Música de València, interpreta Mass of the Children, de Rutter amb l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, sota la direcció d’Hilari García. 

En 2017, al Palau Sant Jordi de Barcelona participa en el 50 Trobada del SCIC (Pep Prats i Josep Vila); a Lyon participa en el taller coral Rainbow of songs from Eastern Europe to North America sota la direcció de Zimfira Poloz (Europa Cantat Junior 2017); i al Festival L’Empordà Canta (Torroella de Montgrí).  A l’ADDA d’Alacant i al Palau de la Música de València interpreta la 3a. Simfonia de Mahler amb l’Orquestra de València, sota la direcció de Yaron Traub. 

En 2018 actua en l’homenatge al poeta Marc Granell (Els versos de Marc en escena); i a L’Alguer (Sardenya), de la mà de la Coral Matilde Salvador d’aquella ciutat, en l’any del centenari del naixement de la nostra compositora.. 

En 2019 actua a la LIV Fira del Llibre de València, a la XVIII Trobada de Cors (Vila de L’Eliana-FECOCOVA) i a la ciutat de Lisboa (Lisboa Cantat).

En 2020, en el Palau de Congressos de València, comparteix escenari, convidats pels Petits Cantors de Viena, sota la direcció del seu mestre M. Cagnin.

Des del seu inici són freqüents, tallers, intercanvis i encontres corals (Penedès, Teruel, Segovia, Pamplona, Banyoles, Cuernavaca, Begues, Solingen, Sentmenat, Benissa, Orba, Sant Cugat, etc.). 

Segueix l’OVI al Facebook

Segueix l’OVI a YouTube