Orfeó Valencià Infantil (OVI)

En 2004 naix l’Orfeó Valencià Infantil (OVI) per iniciativa d’uns membres de l’Orfeó Valencià especialistes en educació musical.

Ha interpretat Carmina burana d’Orff; Carmen de Bizet; Un concert desconcertant de Marbà; The Sacred Concert d’Ellington, amb l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València (Cristòbal Soler), Master’s Symphony Orchestra (Alexis Calvo), Jove Orquestra Nacional de Catalunya & Lluís Vidal Trio ((Manel Valdivieso) i Sedajazz Big Band (Perico Sambeat), respectivament.

Sota la direcció de  Basilio Astùlez, participa en el taller coral Water Music Songs a Parnü (Europa Cantat Junior 2011-Estònia). En 2012 presenta el llibre-CD Cantovicòrum Iubilo (Bromera) amb música de Josep Ll. Valldecabres, versions instrumentals de Jesús Debón, i il·lustrat per Manuel Boix, en la XLVII Fira del Llibre de València.

Participa a Corearte 2013 (David Azurza i Basilio Astúlez). A Berguen (Noruega) actua a la Grieg Academy (Europa Cantat Junior 2014).

En 2015 actua a Alemanya, convidat pel Chor Akademie Bergisch-Land (Solingen).

En 2016 participa en el Festival Internacional de la Toscana; al taller de Corearte (amb Sanna Valvanne i Oriol Castanyer) i també interpreta Mass of the Children, de John Rutter amb l’Orquestra Filharmònica de la Universitat de València, sota la direcció d’Hilari García.

En 2017, al Palau Sant Jordi de Barcelona participa en el 50 Trobada del SCIC (Pep Prats i Josep Vila); a Lyon participa en el taller coral Rainbow of songs from Eastern Europe to North America sota la direcció de Zimfira Poloz (Europa Cantat Junior 2017); i al Festival L’Empordà Canta (Torroella de Montgrí). A l’ADDA d’Alacant i al Palau de la Música de València interpreta la 3a. Simfonia de Gustav Mahler amb l’Orquestra de València, sota la direcció de Yaron Traub.

EN 2018 actua a L’Alguer (Sardenya) de la mà de la Coral Matilde Salvador d’aquella ciutat, en l’any del centenari del naixement de la nostra compositora castellonenca.

Pròximament, actuarà a la LIV Fira del Llibre de València, així com a la XVIII Trobada de Cors (Vila de L’Eliana-FECOCOVA).

Des del seu inici són freqüents els intercanvis i encontres corals (Penedès, Teruel, Segovia, Pamplona, Cuernavaca, Begues, Sentmenat, Benissa, Orba, Sant Cugat, etc.).

Segueix l’OVI al Facebook

Segueix l’OVI a YouTube