Som un cor obert i institucionalment independent. Per formar part de l’Orfeó només es requereix un mínim de sensibilitat i formació musical; formalitat i compromís amb els nostres projectes, així com una bona predisposició per al treball col·lectiu.

El nostre funcionament intern és plenament democràtic i fomenta els valors d’igualtat, participació, i responsabilitat en el treball en comú.

Habitualment, els nostres assajos són els DIMARTS i DIJOUS de 20 h a 22 h, a la plaça del Bisbe Amigó, 7, 1er, 2ª, 46007 València.

Si ets aficionat a la música i t’agrada cantar, et convidem perquè conegues més de prop les nostres activitats i t’unisques a nosaltres com a nou orfeonista.

Per això, ens has de remetre emplenat el següent formulari i nosaltres ens posarem en contacte amb tu el més prompte possible.

INFORMACIÓ SOBRE LA PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL

D’acord amb la Llei orgànica 15/1999, de protecció de dades de caràcter personal, les vostres dades seran incorporades al fitxer titularitat de l’Orfeó Valencià. La finalitat és la gestió cultural i administrativa de les activitats desenvolupades per l’Orfeó Valencià. Podeu exercir els drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant un escrit adreçat a la Secretaria de l’Orfeó Valencià. Plaça del Bisbe Amigó, 7, 1er, 2ª, 46007 València.