Orfeó Valencià Tornada als assajos · Vuelta a los ensayos

Posted by admin

Benvolgudes, benvolguts orfeonistes,

Us escric per a comunicar-vos que des de la junta directiva estem treballant per adoptar les mesures necessàries per a tornar als assajos.

La data de tornada, si les condicions continuen com fins ara, serà el dimarts 15 de setembre. Per a això, durant aquest estiu condicionarem el local i prendrem mesures d’aforament i higiene perquè la tornada siga amb les màximes condicions de seguretat. A més, durant els assajos caldrà seguir unes normes estrictes de distància i higiene.

Estem basant-nos en els criteris que ens ha compartit la federació catalana de cors que són bastant raonables i que us resumisc:
– aforament limitat
– assistència a assajos prèvia cita
– assistència amb màscareta
– prohibició de compartir partitures.

Estudiarem també aquest estiu amb el Mestre l’adaptació dels assajos a un horari més curt perquè es puguen fer dempeus i perquè l’ús dels lavabos siga menys necessari.
Us informarem puntualment de les novetats.

Per part vostra, necessitem un exercici de responsabilitat per a no prendre riscos innecessaris. Totes aquelles persones vulnerables segons els criteris del Ministeri de Sanitat haurien d’abstindre’s de vindre als assajos. A més entenem que també poden haver-hi alguns que per precaució o altres raons personals no desitgen reincorporar-se mentre no hi haja una vacuna. Per a això, i amb la finalitat de conéixer de la manera més precisa possible el número d’orfeonistes actius, disposats a assajar i cantar en desembre els compromisos del Requiem de Mozart, Retaules i 9a de Beethoven, us preguem que empleneu l’enquesta que vos enviarà Jaime a continuació d’aquest correu.

No obstant les previsions d’assistència, a cada assaig s’haurà de signar una declaració de responsabilitat.

Sense més, espere que passeu un bon estiu i desitjant veure’ns prompte. Nosaltres continuem treballant de valent per enllestir la tornada.

Una abraçada,

Francisca.