Orfeó Valencià La importància de contestar les enquestes

Posted by admin

Benvolguts orfeonistes:

Des de fa més d’un any estem utilitzant els formularis electrònics de Google, que rebeu per correu electrònic.

El formulari electrònic substitueix les llistes que les i els caps de corda passaven en els assajos i que eren la base per a conformar les llistes d’assistència als diferents concerts i compromisos de l’Orfeó.

Els formularis són un mitjà més àgil i versàtil, doncs serveixen per a, per exemple, saber qui assistirà als concerts, o qui no disposa de còpia d’una partitura en concret, o recaptar la vostra opinió sobre un assumpte de l’Orfeó. Per a contestar l’enquesta únicament és necessari punxar en l’enllaç previst i emplenar el formulari incloent els possibles comentaris que vulgueu fer sobre el tema.

Què passa si no recorde si vaig contestar o no a l’enquesta o si vull canviar d’opinió? Simplement, torna a contestar. La resposta que es computarà és sempre l’última emesa. No crides al teu cap de corda, o al mestre, o a la presidenta per a dir-los que has canviat d’opinió.

Les respostes serveixen per a conformar llistes, per la qual cosa, l’última resposta és la que ens consta.

Què passa si no trobe el correu on estava l’enllaç? Entra en la web interna a través de l’entrada "Contingut restringit" del menú de la pàgina principal de l’Orfeó http://orfeovalencia.org o directament en http://orfeovalencia.org/orfeonista

Hauràs d’entrar amb l’usuari "actimel" i la clau "colesterol". (Recordeu que aquestes credencials són d’ús privat dels membres de l’Orfeó i que no deuen compartir-se). Una vegada dins, les últimes tres notícies apareixen en la capçalera de la pàgina, i si és un correu antic pot consultar-se punxant en la icona "Notícies internes".

Qui té accés als resultats? Per regla general, la presidenta, la vocal de desplaçaments, el mestre i els caps de corda. Aquests últims usen aquestes dades per a elaborar les llistes d’assistència als concerts o les d’ocupació dels autobusos, per exemple.

Per tot açò, ÉS MOLT IMPORTANT QUE CONTESTEU i ho feu el més prompte possible, sense necessitat d’enviar recordatoris via whatsapp, correus electrònics o de viva veu durant l’assaig.

I igual d’important que contestar és MANTENIR ACTUALITZADES LES RESPOSTES.

Esperem que aquestes instruccions servisquen per a comprendre la importància de l’eina de la qual ens hem dotat, i que, a partir d’ara, feu bon ús d’ella.

Una abraçada,

La Junta Directiva